Cafébussen

Dieseldriven kyrka på stan

Cafébussen är ett samarbete mellan olika kyrkor i Norrköping. Två fredagsnätter i månaden klockan 22:00–01:00 finns vår buss i korsningen S:t Persgatan/Drottninggatan. Vi bjuder på fika och finns tillgängliga för samtal i och utanför bussen. Bussen kan även dyka upp vid andra tillfällen såsom Lucia, Valborg eller Kulturnatten.

Varje kväll bussen är ute blir den besökt av cirka 100 personer. Bussen har kommit att bli en del av Norrköpings nattliv.

Vi som driver verksamheten tror att Gud har mycket kärlek till oss människor. Det vill vi gärna förmedla vidare.

Välkommen till Cafébussen

Vi träffas i Korskyrkan, S:t Persgatan 32 A, på fredagskvällarna klockan 21:00 för bön, en trappa upp, till höger. Cirka 21:30 plockar vi ihop kaffet och åker ner till Cafébussen som står i korsningen S:t Persgatan/Drottninggatan. Det går bra att ansluta direkt vid bussen också. Vi bjuder på kaffe och bullar. Pratar om Gud, väder och vind, delar ut biblar och ber med den som vill.

Välkomna med!

Frågor

Om du har någon fråga eller bara vill komma i kontakt med oss på bussen kan du kontakta oss via cafebussen@korskyrkan.se

Kontakt:

Sponsor är Landerholms konditori som skänker allt fikabröd. Stort tack!