Sök mitt ansikte! (Ps 27:8)

I Biblen inbjuds vi att söka och finna Gud.

Närma er Gud, och han skall närma sig er. (Jak 4:8)

Ett sätt på vilket vi kan närma oss Gud är att samlas till gudstjänst. Fast den här sommaren är det inte möjligt på samma sätt som vanligt. Men här nedanför finner du material du kan använda i en enskilt andakt eller tillsammans med några andra.

Den här veckan hänvisar vi till Det material som Torpkonferensen lagt upp på sin Youtube-sida. Här hittar du en gudstjänst och en predikan av Egil Svartdahl  på temat: För en tid som denna.

Tacka och bed

Låt os be:

• För alla som påverkas av Corona-pandemin
  • För förberedelserna inför hösten Alpha-kurs. Finns det någon du kan bjuda med?
  • Norrköpings kristna råd har en lista där vi gemensamt ber för en församling i staden varje söndag. Söndagen den 26 juli ber vi för Vineyard.

Gåva

Tack för din gåva. Korskyrkan har ett omfattande engagemang. Tillsammans gör vi skillnad. Swishnummer: 123 396 82 03

Förbön

Vill du ha förbön klicka då på länken och fyll i formuläret så ska vi be för dig. https://korskyrkan.se/forbon/