Konfa
Välkommen till konfa 2020-2021! Korskyrkan och Vinyard har en gemensam konfirmation i Immanuelkyrkan på Södra Promenaden.

På konfan kommer du få många nya vänner och få chansen att tillsammans med andra fundera på och samtala om livet och om tro.

Konfa riktar sig mot dig som börjar 8:an eller 9:an i år.
Pris? Det är gratis!

Vi träffas på torsdagar kl 18.00-20.30, en gång i veckan under två terminer.
En vanlig kväll börjar med en rolig tävling, innan vi äter mat och fikar tillsammans. Efter det har vi undervisning och snackar om livet och om tro.
Konfan har terminsstart 20:e augusti.

Vi kommer också ha konfaläger varje termin – det kommer bli så kul! Just nu avvaktar vi med att ange datum för konfalägret. Troligtvis blir det i september/oktober.

Konfa är helt klart veckans höjdpunkt!
Anmäl dig till konfan så snart som möjligt, här:

Följ gärna konfans instagram:
@konfa2021

Privacy Settings
Consent to display content from Youtube
Consent to display content from Vimeo
Consent to display content from Google