ALPHA

Korskyrkan Norrköping
Hösten 2021

Alla har frågor!

Och vi tycker att alla ska ha möjlighet att utforska den kristna tron. Därför arrangerar vi en Alpha-kurs. Koncepter är enkelt. Vi börjar med att äta något tillsammans, sedan lyssnar vi på ett föredrag om kvällens ämne. Därefter delar vi upp oss i mindre grupper och samtalar om det vi hört. Det är en öppen atomsfär med högt tak. Ingen fråga eller fungering är för stor eller för liten.

Vem är välkommen till Alpha?

Alla är välkomna men särskilt:

• du som är nyfiken och vill utforska kristen tro lite närmare.
  • du som vill fräscha upp dina kunskaper om kristen tro, eller aldrig blev konfirmerad.
  • du som är ny i församlingen/kyrkan och söker efter gemenskap.

När och var?

Höstterminen 2021 startar 16 september. Kursen pågår under totalt 9 torsdagskvällar, ca en timme per träff med start kl. 19.00. Obs! På grund av coronaläget kan vi behöva hålla kursen digitalt. Vi återkommer med mer information.

Mer information

Vill du ha mer information kontakta pastor Björn Strömvall via e-post: bjorn.stromvall@korskyrkan.se eller mobil 0700-92 85 98. Du kan också läsa mer om kursen på Alpha Sveriges hemsida

Anmälan

Du anmäler dig till kursen genom att skicka namn och eventuell specialkost till pastor Björn Strömvall via e-post: bjorn.stromvall@korskyrkan.se eller mobil 0700-92 85 98.

Privacy Settings
Consent to display content from Youtube
Consent to display content from Vimeo
Consent to display content from Google