Den här veckan har vi en något mer barnanpassade gudstjänst. Äventyrsledarna har spelat in huvuddelen av den här helgens gudstjänstmaterial. 

Hälsning från pastor Björn Strömvall

Äventyrets talkshow – kan den svåra vägen vara den rätta?


Böneämnen

  • För alla som påverkas av corona-pandemin 
  • För alla barn som finns i vår församlingsgemenskap
  • Norrköpings kristna råd har en lista där vi gemensamt ber för en församling i staden varje söndag. Söndagen den 10 maj ber vi för Sjövikskyrkan.

Givande
Avsätt några minuter för att swisha en gåva till vår församlings arbete i Sverige och i världen. Tillsammans gör vi skillnad. Swishnummer: 123 396 82 03

Vittnesbörd
För några veckor sedan fick vi kontakt med ett team från Ungdom med uppgift (UMU). UMU är en etablerad missionsorganisation som verkar över hela världen. De har en bas i Linköping där de bl.a. har en kortare Bibelskola. I vanliga fall reser eleverna på Bibelskolan ut i världen för att göra praktik. Men p.g.a. Corona-pandmenin är det inte möjligt utan de söker istället möjligheter till praktik i närområdet. 

Vi kommer de närmaste veckorna att få ta del av några personers vittnesbörd. De kommer att dela något av hur de kom till tro och något om vad mission betyder för dem.