När

2020-08-29    
18:00–19:30

Bokningar

Bokning stängd

Var

Kyrkan vid Vasaparken
Södra Promenaden 106, Norrköping, 602 31

Event Type

Laddar Karta...


Platsbokning för arabisktalande Äventyret 29/8 klockan 18.00
Observera att bokningen är öppen mellan tordsdag 10.00 och lördag 17.00.

Om du som vårdnadshavare vill vara med ditt barn så anmäler du även dig.

För att Äventyret ska kunna ske på ett säkert och tryggt sätt och följa gällande restriktioner måste maxantal om 50 personer kunna garanteras och barnsamlingen måste hållas helt avskild från stora gudstjänstlokalen med egen ingång och egna toaletter. Det innebär följande:

  • Ingång till Äventyret sker via lilla ingången där en Äventyrsledare möter barnet. Vi kommer att samlas i körrummet. Dörren mellan körrum och gudstjänstlokal är låst och får ej användas. Även dörren in till serveringslokalen ska vara låst.
  • Lämning av ditt barn sker vid ytterdörren. Om ditt barn inte är trygg med detta är du välkommen att komma in och vara med hela samlingen (kom ihåg att anmäla även dig innan så du är säker på att få plats)
  • Vill ditt barn inte vara kvar på Äventyret meddelas du via sms, så en lista kommer att finnas för att skriva dina uppgifter.
  • Om du lämnar gudstjänsten kan du tyvärr inte komma in och vara med på Äventyret istället, och ditt barn kan tyvärr inte följa dig tillbaka till stora gudstjänsten. Vi måste be er att stanna kvar ute och leka, eller gå hemåt.
  • Pärlorna (barn under fyra) kommer man att få gå ut med till stora foajén där det finns lite leksaker vid det låga runda bordet. Känner du att det hörnet blir allt för torftigt så är även yngre barn välkomna till Äventyret denna höst tillsammans med vuxen, men kom ihåg att ni då måste anmäla er till den och vara med redan från starten av gudstjänsten.

Observera att du bara kan boka för en person i taget. Gör om bokningen för varje person du vill boka.

Bokningar

Bokningen är inte öppen för detta evenemang.